Demascarea lui Vanghelie

| 29 noi, 2014

Planul lui Vanghelie îl implica și pe Mircea Geoană, deoarece este conștient că nu și-ar fi putut asuma conducerea PSD din funcția de președinte al partidului, neavând o imagine suficient de „spălată”. Aici intervenea Geoană, care ar fi fost formal președintele PSD, însă Vanghelie ar fi fost cel care trage sforile. De aceea cei doi au fost excluși la pachet, pentru că au complotat împreună.

M-a amuzat teribil să îl aud pe Marian Vanghelie cum spunea că este cel care ar putea transforma PSD în ceea ce își dorește electoratul, că el a înțeles mesajul transmis de alegători pe 16 noiembrie. Vanghelie n-a înțeles că tocmai din cauza celor de teapa lui PSD și-a creat o imagine proastă și a pierdut ultimele trei alegeri prezidențiale.

Precum un virus, Vanghelie are impresia că el este „tratamentul” corect și că trebuie să infecteze fiecare celulă pentru a o face asemenea sieși. N-a înțeles că sunt unii prin PSD care au descifrat votul de pe 16 noiembrie și că excluderea lui reprezintă un tratament șoc, un antiviral administrat însă puțin cam târziu, dar suficient de devreme în perspectiva anului 2019.

Citeşte şi: Minciunile lui Geoană demontate de statistici. Ponta a luat mai multe voturi decât el

Cum ar putea fi liderul PSD o persoană care poate mobiliza oameni doar dacă îi plătește? Sunt notorii evenimentele organizate în București, la care toți cei care așteptau o mică „atenție” pentru prezența lor erau veniți din partea organizației PSD Sector 5. Aceasta este problema lui Vanghelie, el crede că dacă pompezi suficienți bani, poți face orice. Ei bine, treaba asta poate funcționa la nivel local, dar la nivel național, nu merge.

După excluderea din PSD, Vanghelie și-a arătat adevărata față. Un ciocoi șantajist, aceasta ar fi cea mai bună descriere, iar faptul că a fost exclus din partid n-are cum să le dăuneze social-democraților. Ce fel de om spune că iubește partidul din care face (a făcut) parte, iar apoi amenință că își va folosi toată energia și influența pentru a distruge acel partid, pentru a-l înlătura de la guvernare, doar pentru că are „boală” pe liderii lui?

Citeşte şi: PSD se curăță de cozile de topor


E adevărat, prin tehnicile sale pur dâmbovițene, Vanghelie a adus ceva voturi pentru PSD la nivelul Bucureștiului, dar mult mai multe voturi au fost pierdute la nivel național din cauza imaginii proaste pe care el și cei asemenea lui au creat-o partidului.  

Prin votul de pe 16 noiembrie, liderii PSD au văzut o bună ocazie pentru a lua acele măsuri atât de necesare reformării partidului. O fi întinerit Ponta PSD-ul începând cu 2010, dar n-a reușit să scape de cele mai mari pietre de moară, cele care au dus la crearea imaginii unui partid comunist, care își protejează corupții. Una din aceste pietre de moară e Vanghelie.

Citeşte şi: Reacția lui Marian Vanghelie după scrisoarea lui Ion Iliescu

În timp ce unii au văzut oportunitatea ivită de această criză, anume aceea de a reforma PSD, Vanghelie a văzut propria sa oportunitate: aceea de a prelua puterea. Așadar, a început să pună în aplicare un plan prin care să destabilizeze PSD-ul, să îi înlăture liderii și să vină el și gașca lui la conducere. Încă din campanie existau zvonuri că Marean l-ar lucra pe Ponta, știind că dacă acesta va câștiga alegerile prezidențiale, nu va avea nici o șansă să preia frâiele PSD. Poate părea ciudat ca un lider al partidului să-și sape propriul candidat, dar nu e, așa e în politică.

Planul lui Vanghelie îl implica și pe Mircea Geoană, deoarece este conștient că nu și-ar fi putut asuma conducerea PSD din funcția de președinte al partidului, neavând o imagine suficient de „spălată”. Aici intervenea Geoană, care ar fi fost formal președintele PSD, însă Vanghelie ar fi fost cel care trage sforile. De aceea cei doi au fost excluși la pachet, pentru că au complotat împreună.

Cu astfel de oameni, pentru care politica înseamnă doar interese personale și jocuri de putere, PSD n-ar putea evolua niciodată. Este foarte posibil ca excluderea lor să fie doar începutul. Ar fi bine.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
George
Cu 3 zile inainte
Cu 3 zile inainte de alegeri (turul al 2-lea) scriam:

http://www.obiectiv.info/semnalul-devastator-dat-de-ioahannis-catre-propriul-partid_60081.html#comentarii

"Acest individ macabru, [...] Victor Viorel Mitoman Ponta este doar un impostor. [...] N-ar fi ajuns niciodata ceea ce este acum daca n-ar fi fost sprijinit de niste structuri antinationale si total straine de interesele acestei natiuni.

Victor Ponta este un analfabet din toate punctele de vedere, un urechist, un fripturist si o nulitate monumentala. Comportamentul si mentalitatea acestui puber neterminat tradeaza un caracter absolut mizerabil, dar si evidente apucaturi de autoritarism de inspiratie sud-americana.

Din fericire pentru Romania, mitomanul galactic isi traieste ultimele clipe inainte de prabusirea si disparitia definitiva din politica. CHAVISTUL NU VA AJUNGE LA COTROCENI, iar CADAVRUL PSD-ului, cel care va ramâne dupa aceste alegeri, il va arunca direct in tomberonul istoriei, acolo unde ii este locul. Mitomanul galactic nu va mai fi nimic." (13 noembrie 2014)

---

Funia se apropie de par. Macelul de acum din PSD ar trebui sa va dea semnalul sa treceti in barca celor mai drepti, mai cinstiti, sa abandonati diversiunile, dezinformarea si minciuna. Din propagandisti ai abjectiei, redeveniti ziaristi. Mânjiti cum sunteti de calomniile perpetrate si de falsele "dileme" pe care le-ati agitat, va fi GREU dar nu imposibil.
29 noi, 2014
cantautor
l-au "demascat"
l-au "judecat" rapid
l-au "executat"
Nicolae Ceausescu se bucura....a lasat partidul pe maini bune
Ion Iliescu nu a dat rezultatele scontate
Ponta a fost un ucenic bun
29 noi, 2014
Dinpicioare
Prietenii au început s-o poreclească ”doamna Albina”, pentru hărnicia și dedicația oarbă. Ghici cine-i trântorul...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ