Democrat-liberalii buzoieni îi cer deputatului Cezar Preda să revină în fruntea organizaţiei judeţene

| 03 sep, 2014

Biroul Permanent Judeţean Buzău al PDL, întrunit marţi seara în şedinţă extraordinară, a luat act de demisia preşedintelui interimar Raul Florescu şi a hotărât, în unanimitate, să propună Biroului Permanent Naţional ca preşedinţia organizaţiei să fie preluată de către deputatul Cezar Preda.

Decizia conducerii PDL Buzău survine după ce marţi dimineaţa preşedintele interimar Raul Florescu şi-a dat demisia.

'Biroul Permanent Judeţean al PDL Buzău a luat act de demisia din funcţia de preşedinte interimar al BPJ a domnului Raul Florescu. Analizând situaţia creată, BPJ a decis, cu unanimitate de voturi, să solicite Biroului Permanent Naţional ca funcţia de preşedinte să fie preluată de deputatul Cezar Preda. Această propunere reprezintă o soluţie tactică, luată cu scopul de a maximiza mobilizarea activului de partid în vederea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, astfel încât PDL Buzău să obţină un rezultat cât mai bun, iar candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, să devină preşedinte al României. De asemenea, Biroul Permanent Judeţean a decis să menţină nominalizarea domnului Raul Florescu pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean', se precizează într-un comunicat al conducerii organizaţiei judeţene Buzău a Partidului Democrat Liberal.

Deputatul Cezar Preda a declarat telefonic că a luat act de această decizie şi că va da un răspuns în zilele următoare. Cezar Preda şi-a dat demisia din toate funcţiile din PDL în februarie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ