DEPUTAT de cinci stele, demisie incredibilă din Parlament

| 01 apr, 11:04

Deputatul conservator Ion Diniţă a demisionat din Parlament, a anunţat miercuri preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

"Având în vedere demisia din calitatea de deputat a domnului Diniţă Ion cu 1 aprilie 2015 am luat act de această demisie în şedinţa publică de astăzi 1 aprilie", a declarat Valeriu Zgonea în plenul Camerei Deputaţilor.

Ion Diniţă a fost ales deputat în Circumscripţia electorală 8 Braşov, Colegiul uninominal nr. 7.

Citeste si: ZI CRUCIALĂ pentru deputatul UDMR Marko Attila Gabor: află dacă ajunge în spatele gratiilor

Procurorul general Tiberiu Niţu i-a transmis ministrului Justiţiei pe 10 octombrie 2014 referatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a solicita Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Ion Diniţă, pus sub acuzare în dosarul de corupţie al preşedintelui CJ Braşov, Aristotel Căncescu. Diniţă este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu.

Cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului PC Ion Diniţă a fost aprobată pe 18 noiembrie de plenul Camerei Deputaţilor cu 274 voturi pentru şi 55 împotrivă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ