Deputatul Mircea Roşca a ajuns la sediul DNA Ploieşti

| 19 noi, 2014

Deputatul Mircea Roşca a ajuns miercuri seară la sediul DNA Ploieşti însoţit de avocatul său.

Roşca a declarat la intrarea în sediul DNA că are încredere în această procedură şi că ''mâine se va judeca şi se va face dreptate''.

''Cred în procedură, de aceea am cerut ridicarea imunităţii. E o procedură corectă, nu e nimic nou, mâine se va judeca şi se va face dreptate'', a spus Mircea Roşca. 

Procurorii anticorupţie au efectuat miercuri percheziţii la locuinţa din Comarnic a lui Roşca după ce Camera Deputaţilor a aprobat marţi cererea ministrului Justiţiei privind percheziţia domiciliară, reţinerea şi arestarea preventivă a deputatului liberal. 

Mircea Roşca este cercetat pentru trafic de influenţă într-un dosar în care mai sunt cercetaţi sub control judiciar şi vărul acestuia Adrian Rotilă, dar şi preşedintele PNL Azuga Gabriel Popescu, acuzaţi de cumpărare de influenţă şi dare de mită.

Tag-uri: DNA, Mircea Roşca, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ