Deputatul Niculina Mocioi demisionează din PPDD

| 17 iun, 2014

Deputatul Niculina Mocioi a demisionat din grupul parlamentar al Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), după ce conducerea centrală a formaţiunii politice a decis dizolvarea întregului Birou Permanent Judeţean al organizaţiei Gorj.

Niculina Mocioi va rămâne deputat independent, urmând ca, în cursul săptămânii, să îşi depună demisia şi din filiala judeţeană a PP-DD, pe care a condus-o până la sfârşitul săptămânii trecute, anunță ea într-un comunicat. Prin această demisie, Niculina Mocioi părăseşte şi funcţia de secretar executiv al partidului, la nivel naţional, precum şi coordonarea zonei Hunedoara.

'Am hotărât să demisionez din grupul PP-DD deoarece eu şi partidul în care mi-am început cariera politică am ales drumuri diferite. De astăzi nu mai sunt deputat PP-DD, ci deputat independent. (...) Plec din PP-DD, dar rămân alături de toţi cei care cred că în judeţul Gorj şi în ţară lucrurile se pot schimba, de cei care pun principiile şi interesul public mai presus de interesul de grup sau de victoriile de moment. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susţinere în această perioadă şi care şi-au exprimat deja disponibilitatea de a mă urma într-un nou proiect politic. Dar aşa cum am mai spus, nu poţi fii dimineaţa la PP-DD şi seara la o altă formaţiune politică', a spus Niculina Mocioi.

Deputatul Niculina Mocioi, preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Gorj, a fost schimbată, la sfârşitul săptămânii trecute, din funcţie după ce conducerea centrală a partidului a dizolvat Biroul Permanent Judeţean (BPJ) Gorj şi a numit-o preşedinte interimar pe prim-vicepreşedintele PP-DD, Diana Voiculescu. Măsura de înlocuire din funcţia de lider al PP-DD Gorj a venit la câteva ore după ce PP-DD a obţinut în Gorj funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, înlocuind un membru PSD, printr-o înţelegere cu alianţa PDL-PNL în urma căreia s-a format o nouă majoritate în cadrul forului judeţean.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ