Descinderi în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de circa 5 milioane euro

| 26 mar, 10:36

Polițiștii bucureșteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează joi zece percheziții în Capitală și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 5.000.000 de euro.

În dosar sunt implicați 10 cetățeni străini și români, pe numele a trei dintre ei fiind emise și mandate de aducere, informează un comunicat de presă al DGPMB.

În urma documentării activității infracționale, s-a stabilit faptul că bănuiții, prin intermediul mai multor firme, ar fi încheiat tranzacții fictive, în scopul deducerii de TVA.

Audierile vor avea loc la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sector 5. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al DOS — IGPR și al SRI.

Tag-uri: DGPMB, sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ