Descoperire ULUITOARE! Misterul Tringhiului BERMUDELOR a fost ELUCIDAT... Care este ADEVĂRUL

| 07 sep, 10:33

Triunghiul Bermudelor este una dintre cele mai misterioase zone de pe glob. Cunoscut și sub numele de „Triunghiul Diavolului”, este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colțuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Suprafața cuprinsă este de circa 1.2 milioane km².

Citeşte şi: Descoperire ISTORICĂ care schimbă TOT ce ştiam despre limbile vorbite pe Pământ

De-a lungul timpului, speculațiile cu privire la această zonă au arătat că într-o anumită perioadă a anului diverse anomalii se petrec. Numeroase au fost vasele sau chiar avioanele care au dispărut fără urmă ca și cum ele nu au existat niciodată.

Cu toate acestea, Consiliul Apelor din SUA neagă existența acestui triunghi al morții. Din ce motiv? Probabil pentru ca mitul Triunghiului Bermudelor trebuie desființat pentru că acele anomalii nu pot fi explicate sau trebuie ținute departe de ochii publicului larg.

De partea cealaltă, un grup de specialiști italieni este pregătit să pună bazele unui proiect de amploare prin care să dezlege misterul Triunghiului. Totul a pornit de la o nouă ipoteză care susține că există o legătură stranie între această zonă de pe Terra și centura Van Allen.

Citeşte şi: TREI ZONE vor supravieţui în urma ASTEROIDULUI care va lovi PĂMÂNTUL. VEZI care sunt şi cum poţi ajunge la el

Nu puțini au fost astronomii care odată ajunși în spațiu au văzut numeroase flash-uri de lumină care porneau din Triunghiul Bermudelor și parcă se îndreptau spre centura Van Allen.

Ce se întâmplă în Triunghiul Bermudelor cu adevărat? Nimeni nu poate spune foarte clar, dar este la îndemâna oricui să realizeze că misterul este cuvântul care definește cel mai bine această zonă de pe Terra.

Citeşte şi: DESCOPERIREA MILENIULUI! Totul a fost posibil cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

30 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 00:47
fane
badarani
pe guse sa ti se infunde
09 oct, 00:32
kurdistan
gaunos
articol de cacao. pleaca ba si treci la matura ca nu e jurnalismu de tine.
14 oct, 00:14
linus
Valeu !
Nu-l trimite la matura, ca s-apuca de reparat autostrazi, si Dumnezeu stie ce iese.
08 oct, 19:42
MIRELA
colaborare
Castiguri la cheie! Cautam oameni foarte seriosi,
interesati sa lucreze online la domiciliu, intr-un program
foarte serios si de viitor, extins acum in toata tara.
Trebuie sa aveti calculator si conexiune la calculator.
Cerem cunostinte minime de navigare pe internet si de lucru
cu documente word si pdf. Cereti imediat informatii mai
multe la adresa de email: [email protected]
08 oct, 11:51
petru
Misterul? Depinde unde pui accentul.Articol f.f. slab.
07 oct, 12:15
elena
Venituri suplimentare
-,Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ