Suntem CONTROLAȚI GENETIC! Descoperirea care schimbă tot ceea ce știm despre OAMENI

| 15 sep, 2014

O nouă descoperire fascinantă confirmă ipoteza care susţinea că omul deţine două structuri ADN. Aceste două structuri, chiar dacă sunt legate una de cealaltă, acţionează simultan sub forma a două limbaje diferite.

Pentru prima dată, misterele codului genetic uman au fost descifrate în 1960. Atunci, s-a presupus că funcţia sa supremă este de a scrie informaţii despre proteine. Odată cu evoluţia ştiinţei, specialiştii au detectat mai multe anomalii în comportamentul ADN-ului, motiv pentru care s-a propus ideea de moştenire epigenetică la nivelul celular. De exemplu, în corpul uman există diferite tipuri de celule, ca formă şi ca funcţie, care se comportă diferit chiar dacă sunt bazate şi dezvoltate sub aceeaşi structură ADN.

Descoperirea constă în faptul că prima structură a ADN-ului, cea cunoscută până în prezent, nu este aceea care conferă informaţiile de bază la nivel celular. În schimb, cea de-a doua structură, supranumită “junk” este cea care controlează genele. Interesant este faptul că organismul uman suferă modificări atunci când nivelul vibraţiilor ADN-ului ascuns creşte sau scade.

Echipa de specialişti condusă de biofizicianul rus Pjotr ​​Garjajev a analizat vibraţia ADN-ului uman şi a ajuns la o concluzie uimitoare. Atunci când vibraţiile sunt oscilatorii, cromozomii funcţionează precum nişte organisme vii, comparabile cu calculatoarele holografice care se hrănesc cu radiaţia emisă de ADN-ul ascuns. În acest fel, specialiştii au concluzionat că omul este o structura extrem de bine realizată, controlată în totalitate de o structură ADN ascunsă doar prin radiaţii provocate în urma uni proces încă necunoscut.

Se mai speculează şi ideea cum că ADN-ul uman poate fi modificat atunci când anumite perturbaţii ale razelor x se întâlnesc. Dacă această ipoteză va fi demonstrată atunci în viitorul apropiat tehnologia va fi capabilă să dezvolte anumite aparate care să modifice direct genele umane fie pentru vindecarea unor boli incurabile sau chiar pentru prelungirea vieţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ