Adrian Despot merge la consultările cu Iohannis după ce a fost sunat de preşedinte

| 06 noi, 13:20

Adrian Despot, unul din supravieţuitorii tragediei de la Colectiv, a fost nominalizat de tinerii din Piaţa Universităţii ca lider al străzii care ar trebui să participe la consultările de la Palatul Cotroceni.  Adrian Despot a subliniat că va participa la consultarea de la Cotroceni după ce a fost sunat de preşedintele Iohannis.

Update. Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo", a scris Despot pe Facebook in jurul pranzului.

In prima fază solistul truperi Viţa de Vie a refuzat să fie vocea tinerilor din stradă.

"Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis, chemat în stradă pentru a afla doleanţele tinerilor

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti", scrie Adrian Despot pe Facebook.

Citeşte şi:  ONG-urile și manifestanții, invitați să-și DESEMNEZE reprezentanți pentru consultările cu Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a invitat coalițiile de organizații non-guvernamentale cu largă recunoaștere publică să desemneze câte un reprezentant care să participe la consultările de vineri, iar pe manifestanți să facă propuneri în acest sens până joi seara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ