Detalii din viaţa amoroasă a ELENEI UDREA! Care este legătura dintre iubitul acesteia şi NICOLETA LUCIU

| 29 iun, 12:05

Valentin, iubitul secret al Elenei Udrea, are o legatura nestiuta cu… diva Nicoleta Luciu! El este barbatul de la care, in urma cu cinci ani, bruneta si-a achizitionat o locuinta de lux in complexul rezidential pe care acesta l-a ridicat in zona Vitan.

Dupa aparitia in presa a informatiilor conform  carora Valentin Chifu, barbatul filmat in situatii tandre alaturi de Elena Udrea, ar fi lucrat pe linie de afaceri cu biroul notarial al Ioanei Basescu, acum, el pare sa aiba legaturi si cu alte persoane publice, de data aceasta din showbiz.

Valentin este un tip cu state vechi in domeniul imobiliar, iar afacerile lui sunt extreme de importante. De pilda, unul dintre cele mai cunoscute business-uri ale sale il reprezinta complexul rezidential din zona Vitan  in care locuieste… Nicoleta Luciu.

“In 2010, bruneta si-a achizionat un penthouse  pe care a dat 300.000 de euro! Imobilul are 173 mp, dispune de patru camere spatioase si luxoase, si este situat la etajul 16! Luciu  l-a cumparat cu banii jos si a platit si locul de parcare, in jur de 10.000 de euro, insa a meritat, pentru ca locuinta arata super si este amplasata foarte bine”, au  spus persoane apropiate vedetei, care mai sustin si faptul ca Nicoleta are si alti vecini cunoscuti, Florin Piersic-junior, Calin Goia sau Mihai Mitoseru, ultimul venit in ansamblul ridicat de iubitul lui Udrea.

 

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Traian Băsescu după apariţia pozelor cu Udrea şi iubitul

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ