DEZASTRU TOTAL pentru Alina Gorghiu! CE PLAN diabolic i-a fost dat peste cap definitiv

| 25 mar, 17:48

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu îi dă o veste proastă șefei sale, Alina Gorghiu! El a declarat, miercuri, că soluţia alegerilor anticipate este ”cea mai bună, dar şi cel mai greu de realizat”.

”E foarte clar că majoritatea parlamentară nu corespunde cu dorinţa poporului român şi avem nevoie de un Parlament care să reprezinte poporul. De aceea, credem că alegerile alticipate ar fi cea mai bună soluţie.E drept că şi cea mai grea. Foarte greu să ajungem la această soluţie, fiindcă parlamentarii găsesc tot felul de motive pentru a nu-şi vota propria plecare mai devreme acasă”, a spus Teodor Atanasiu.

Potrivit reprezentantului PNL, ”e puţin probabil să asistăm la alegeri anticipate”.

”Asta nu înseamnă că nu o putem spune foarte răspicat, este soluţia cea mai corectă pentru acest moment politic”, a spus Atanasiu, precizând că PNL doreşte să facă o nouă majoritate parlamentară pentru a depune o moţiune de cenzură, în această sesiune parlamentară.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, că, după votul din Senat în cazul lui Dan Şova, ”PNL cere alegeri anticipate pentru a da țării un nou Parlament, cu o nouă legitimitate și un restart în relația dintre clasa politică și cetățeni, echivalent celui din noiembrie 2014”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 13:49
DINO
Credibilitate la fostul PDL - care si-a facut campaniile electorale numai din bani furati si spaguiti? Asta e ridicola!
26 mar, 08:01
cantautor
"CE PLAN năruitor ????"
cretinism ziaristic absolut:Sultanescu sau Palada?
SNSPA,garantata Vanghelie..
", cu o nouă legitimitate și un restart în relația dintre clasa politică și cetățeni, echivalent celui din noiembrie 2014”.mitate și un restart în relația dintre clasa politică și cetățeni, echivalent celui din noiembrie 2014”, a anunţat Alina Gorghiu"
hai ma tampitule,am inteles,nu trebuie sa te repeti....
25 mar, 18:00
liviuioan
--CREDIBILITATE--
S-a dus--sarmana CELIMENA--sustinere cumparata de la--TRADATORI--meteahna veche la LIBERALI, vopsiti putin in culorile TATUCULUI--pentru sustinerea MINUNEI BLONZI ( aia priponita putin ). Ce nu stii tu -SEFUTA-- ca tovarasii au minele cu ei si EXPLODEAZA -asa din senin--ca emulte fire care-i leaga intre ei . Fii atenta la cei care au avut legatura cu AVAS-- SOVA--o fi stiind el ceva .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ