DEZVĂLUIRE! Cum a ajuns Elena Udrea şefa PMP

| 18 aug, 2014

Elena Udrea a ajuns președintele PMP după ce a pierdut alegerile pentru șefia PDL. Acum, fostul consilier prezidențial și ministru, vrea să intre în cursa prezidențială. ”Sunt urmașa lui Traian Băsescu” a spus mereu Elena Udrea, care l-a mazilit pe Cristian Diaconescu, cel pe care chiar ea l-a nominalizat drept candidatul PMP la Cotroceni.

Mihai Răzvan Ungureanu, fost șef de servicii secrete și fost premier, a dezvăluit cum a ajuns Elena Udrea președinte al PMP.

”Elena Udrea a preluat conducerea partidului prin mașinațiuni de culise. L-a dat la o parte pe Eugen Tomac. PMP e fundul de sac al unei experiențe eșuate. Elena Udrea e un proiect gol de conținut.”, a spus MRU la realitatea tv, potrivit ştiripesurse.ro.

Citeşte şi: EDITORIAL: Traian Băsescu se duce să o ungă pe ELENA UDREA PREŞEDINTE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 aug, 2014
ion ionel
Elena Udrea urmasa lui ...
Doamna Udrea dacă singură nu vede că n-are șanse și va intra în cursă, se va sinucide politic. Credeam că insuccesul de la alegerea conducerii PDL a trezit-o.
Dreapta fărîmițată sprijină, prin asta, direct pe Ponta și rămîne responsabilă de dezastrul țării.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ