DEZVĂLUIRE pe sub gene: Alina Gorghiu a predat PNL către PDL pe bază de proces verbal

| 12 mar, 17:21

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu afirmă că liderul liberal Alina Gorghiu, prin declaraţiile pe care le face, încearcă să distragă atenţia de la faptul că a predat PNL celor din PDL şi că atacurile sale la adresa premierului ''seamănă ca formă tot mai mult cu cele ale lui Traian Băsescu'', transmite Agerpres.

''Alina Gorghiu a predat pe bază de proces-verbal PNL către PDL. Oricât ar încerca Alina Gorghiu să distragă atenţia de la faptul că a predat Partidul Naţional Liberal celor din PDL, nu va reuşi. Atacurile sale din ultima perioadă la adresa premierului Victor Ponta seamănă ca formă tot mai mult cu cele ale lui Traian Băsescu. Ele ne demonstrează că PNL s-a pierdut în PDL nu doar fizic, prin mutarea sediului în Modrogan, ci şi din punct de vedere al identităţii, prin adoptarea aceleiaşi atitudini arogante şi dispreţuitoare'', afirmă vicepreşedintele social-democrat într-un comunicat de presă.

Decizii INCREDIBILE în PSD. O filială şi-a dat afară toţi consilierii generali şi locali

Ea susţine că, în urma unificării cu PDL, liberalii au ''trădat milioane de români''. ''PNL nu mai există, a renăscut în schimb PDL. Cum îi poţi acuza pe alţii de trădare, când tu ai trădat milioane de români când ai decis să te aliezi cu cei împotriva cărora am luptat împreună în formula USL? Când vrei să îi aduci înapoi la putere pe Blaga, Predoiu, MRU, Anastase, Ialomiţianu, cei care au făcut prăpăd economia ţării şi au adus la disperare atâtea milioane de români nu prea mai poţi spune ceva'', conchide Olguţa Vasilescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 08:31
Exilatul Gica
Elena Udrea Gorghiu
Cel putin Udrea era si frumoasa si nu avea prune in gura, vorbea coerent si fura la greu. Incercari are si Alinuta, dar e departe de clasa Lenutei. Si nici nu se stie daca noul bine facut, o vrea de pipula ( a se citi - pupila).
Se vrea si asta Presedinta Romaniei? Cu Predoiu Premier? Cu programul lor de guvernare, deja handicapat? Pai ochelarista asta, avocata smechera, nu ajunge la bombeul lui Ponta. E prea scurta .Ehei, si trebuie sa manance multi carnati de Plescoy. De cate ori o aud bolborosind, imi infig degetele in urechi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ