Dezvăluirea Marianei Bitang. Motivul REAL pentru care a renunțat la lotul de gimnastică

| 16 sep, 2014

Mariana Bitang a vorbit despre decizia ei si a lui Octavian Bellu de a nu se mai ocupa de pregatirea lotului feminin de gimnastica al Romaniei.

Conform acesteia, decizia celor doi vine ca urmare a alegerilor COSR, pierdute de Bellu in fata lui Alin Petrache.

"Nu vreau sa spun decat atat. Daca Bellu era prea batran sa mai fie presedinte al COSR, cu siguranta ca era si mai batran pentru pozitia de antrenor al lotului de gimnastica. Gata, lasam locul tinerilor, noi suntem pensionari", a spus Bitang pentru Adevarul.

Totusi, Bitang sustine ca vor continua sa ajute gimnastica romaneasca prin sfaturi: "Nu ne rupem total de gimnastica. Vom continua proiectul legat de selectia copiilor din toata tara si, daca e nevoie de noi intr-o calitate onorifica de consilieri sau de supervizori sau de cum vreti sa-i ziceti, ramanem alaturi de lotul feminin si, daca e nevoie de sfaturile noastre, le vom oferi".

Campionatele Mondiale de gimnastica vor avea loc in perioada 3-12 octombrie, in China.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ