DEZVĂLUIRI: Cum a primit Elena Udrea vestea că rămâne în arest

| 05 mar, 21:32

Elena Udrea rămâne în arest în dosarul „Gala Bute”, a decis definitiv instanţa supremă, care a respins contestaţia deputatei.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că aceasta nu a primit cu bucurie vestea că rămâne în spatele gratiilor.

„Vom discuta ce urmează să facem în perioada următoare. E adevărat că decizia luată e definitivă, dar nu înseamnă că nu putem depune şi alte cereri. Putem depune o cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv”, a declarat Marius Striblea.

În dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Citeşte şi: Avocatul Elenei Udrea rupe tăcerea şi explică motivul arestării sale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 22:45
ovi
Saracuta multimilionara...
Cum sa o primeasca?Cu degetul pe nasuc,desigur...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ