DEZVĂLUIRI BOMBĂ în dosarul "prostituţie în showbiz" după publicarea STENOGRAMELOR. Ce detalii picante ies la iveală

| 06 feb, 17:55

Dosarul procurorilor conţine discuţii telefonice între milionarul Ioan Neculaie şi Gureşoaie Diana Mirela, una din cele opt fete acuzate de proxenetism. În dosar apar numele celebre din showbiz precum Daniela Crudu, Denisa BiţăMădălina Pamfile, dar şi Simona Traşcă.

Fetele din acest dosar făceau sex cu bărbaţi celebri, căsătoriţi, printre care şi politicieni. Toate tinerele reţinute au fost eliberate, iar trei dintre ele nu au voie să părăsească ţara. Procurorii au vrut ca ele să rămână după gratii pentru că şi-ar fi putut şantaja clienţii.

În acest dosar a fost audiat Alin Cocoș, în calitate martor, la fel ca și omul de afaceri Ioan Neculaie, cel care pare să fi fost foarte apropiat de Diana Gureșoaie.

Alte vedete TV care apar în dosar în calitate de martori sunt Denisa Biţă, Mădălina Pamfile, dar şi Simona Traşcă. Fetele au fost înregistrate când vorbeau despre clienţi.

Fetele ajungeau să primească şi 2000 de euro pentru o partidă de sex, iar cele care le găseau clienţii percepeau un comision de 500 de euro.

CUM NEGOCIAU FETELE CU CLIENŢII:

"LAVINIA DESPINA: Uite ce-mi zice ăsta, dacă sunt deştepte fetele şi ştiu cum să-i la pe ăla! Şi au numai de câştigat! Ăla care îl duce pentru SIMONA, deci am înţeles că e politician, foarte tare, ştii?
DENISA BIŢĂ: Îhî!
LAVINIA DESPINA: Şi tre' să-l facă SIMONA! Adică se culcă cu el, ca să înţelegi!
DENISA BIŢĂ: Aha!"


SURSA: REFERATUL PROCURORILOR

CE PREFERINŢE AVEAU CLIENŢII:

"LAURA: Şi voiam să-ţi explic un pic, deci ideea e că omul nu ştiu cât i-ar place, să ştii că e direct, cu suma exactă, înţelegi ce spun?
LOREDANA: Aşa!
LAURA: Omu' vrea aşa o relaţie, o dată pe săptămână, omu' e însurat, deci trebuie discreţie maximă, dar plăteşte, deci plăteşte şi dă şi de la el, de la el că vrea el.
LOREDANA: Ok!"

SURSA: REFERATUL PROCURORILOR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ