Dezvăluiri din celula lui Radu Mazăre: "A zis că o să iasă ca Statuia Libertăţii"

| 08 apr, 13:13

Radu Mazăre a fost vizitat de fiul său în arest, care i-a adus mai multe alimente. La ieşire, Răducu Mazăre a făcut mai multe dezvăluiri despre ce face tatăl său în spatele gratiilor. "A zis că o să iasă ca Statuia Libertăţii", a spus Răducu Mazăre.

"Se simte bine. Întelege de ce oamenii slabi fac denunţuri şi de ce fac tot ce le cer procurorii", a spus Răducu Mazăre, după ce şi-a vizitat tatăl.

Citeşte şi: Marian Vanghelie şi Radu Mazăre, colegi de celulă

Acesta a mai spus că Radu Mazăre stă în celulă cu încă şapte persoane, printre care primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, şi preşedintele CJ Ialomiţa, Silvian Ciupercă.

"Sunt opt persoane. Stă cu domnul Marian, domnul Ciupercă. Stau de vorbă, mai fac glume, mai citesc. Oricum timpul trece altfel. Spre exemplu, de când se trezesc şi până sunt toţi gata durează trei ore", a spus fiul lui Radu Mazăre.

"În rest, fumează la geam. A zis că o să iasă ca Statuia Libertăţii pentru că fumează la geam, cu mâna sus, ca să nu îi afume pe colegi", a continuat Răducu Mazăre.

Citeşte şi: Radu Mazăre, vizită importantă în arest. Ce cadouri a primit

Radu Mazăre este arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de procurorii DNA de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, două de conflict de interese și abuz în serviciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ