Dezvăluiri EXPLOZIVE din dosarul Gala Bute! Cel mai apropiat om al Elenei Udrea a fost "plantat" de SRI

| 21 apr, 15:38

Jurnalistul Cătălin Tolontan continuă seria dezvăluirilor din dosarul Gala Bute şi scrie că Ștefan Lungu este suspectat de către Elena Udrea că i-a fost plasat în minister printr-o filieră SRI.

Ştefan Lungu, unul dintre denunţătorii Elenei Udrea în dosarul Gala Bute, este arătat cu degetul de Elena Udrea că ar fi fost plasat în minister printr-o filieră SRI. Elena Udrea a făcut această dezvăluire în faţa judecătorilor de la Înalta Curte, notează Cătălin Tolontan.

Citeşte şi:  Elena Udrea DEZVĂLUIE relaţia cu fosta mână dreaptă - Ştefan Lungu

"Astăzi, povestea lui Lungu, băiatul care a luat mită, pe care a reinvestit-o la partid. Plus încă ceva pe lângă, din propria puşculiţă. Fapta: Ştefan Lungu şi Gheorghe Nastasia au împărţit în 2010 o mită de 695.367 de lei pe care au primit-o de la Adrian Gărdean.

Din cei 10% care i-au rămas lui, Lungu mai spune că a plătit şi nişte materiale pentru PDL Bucureşti, în valoare totală de vreo 20.000 de euro. Doar că suma invocată este mai mare decât banii care ar fi rezultat din mita iniţială. Deci, fie Lungu minte, fie a adus bani de acasă (ce băiat de caracter! – a luat bani, dar i-a dat pe toţi mai departe şi a mai şi spart economiile familiei)", povestea Elena Udrea despre fosta sa mână dreaptă după ce subalternul a decis să fie denunţător.

Citeşte şi: Elena Udrea a fost trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ