Dezvăluiri explozive din JURNALUL SECRET al Elenei Udrea

| 06 feb, 09:11

Jurnalistul Ion Cristoiu a primit chiar de la Elena Udrea jurnalul pe care aceasta l-a ținut în perioada campaniei electorale din toamna anului trecut. Ion Cristoiu l-a citit și face dezvăluiri spectaculoase din conținutul acestuia.

"Joi, 5 februarie 2015, am primit textul. E un Document de 50 de pagini, format A4, scris de mîna Elenei Udrea. Începe pe 4 noiembrie 2014, după anunţarea rezultatelor finale din primul tur, şi se încheie joi, 28 ianuarie 2015, înainte de convocarea la DNA", scrie Ion Cristoiu.

Citește și: Cel mai bine păzit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a ieşit la iveală

Potrivit lui Cristoiu, în Jurnal sunt multe nume și întîmplări precise invocate de Elena Udrea - nume de personalităţi despre care Elena Udrea face afirmaţii teribile: de la cea despre ofiţerii acoperiţi, pînă la cea despre o anume situaţie stînjenitoare.

"Documentul e mult mai echilibrat şi prin asta credibil decît spovedaniile Elenei Udrea din ultimele zile. Dacă ar fi vorbit aşa cum a scris, aş fi fost atent la argurmentele ei", mai spune Cristoiu.

Citește și: Scrie negru pe alb: Elena Udrea a fost AMANTA lui Traian Băsescu! CINE a detonat BOMBA

O parte din dezvăluirile bombă:

- în alegerile pentru Cotroceni din noiembrie, SRI a fost implicat de o parte şi de alta: prin George Maior - de partea lui Victor Ponta, prin Florian Coldea - împotriva lui Victor Ponta;

- Instituţia cea mai asaltată a fost ICCJ. Elena Udrea descrie pe larg bătălia dusă de Gruparea Ponta pentru ca ICCJ să-l declare incompatibil pe Klaus Iohannis şi bătălia dusă de cealaltă grupare pentru amînarea deciziei pînă după alegeri;

- Elena Udrea scrie că Florian Coldea îşi justifică implicarea prin salvarea României de la pericolul PSD-izării absolute a ţării. Ea crede că Florian Coldea a contribuit la victoria lui Klaus Iohannis pentru a ajunge directorul SRI.

Textul integral pe EVZ.ro.

Citește și: S-a aflat CINE a denunțat-o pe ELENA UDREA în dosarul Microsoft

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 11:48
liviuioan
--CURCILE BETE--
Sa sari din carul cu boi, de GAGESTI si DEAL in CARUTA cu COVILTIR--numai sa privesti daca pirandele vesele-poarta sutien si rad la glumele tale--pe care le toti repeti de pe 16 noiembrie--suparat ca anumite institutii nu au mai respectat planul din --DOSARUL ROSU--ca PIRANDA sa iasa REGINA BALULUI--te umple de ridicol .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ