Dezvăluiri INCENDIARE. Cum a devenit Klaus Iohannis proprietar cu acte false

| 11 iun, 2014

Detalii neştiute despre modul în care s-a îmbogăţit liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, au fost făcute la România TV.

Primarul Sibiului a reuşit să pună mâna pe o clădire istorică datorită soacrei sale, care era menajera primului proprietar. După naţionalizare, casa a fost cumpărată cu acte false de un bărbat, iar acum 15 ani, a fost vândută lui Iohannis. Afacerile imobiliare sunt tranşate acum în instanţă.

Clădirea deţinută pe jumătate de Klaus Iohannis a aparţinut unui om avut, deposedat în perioada comunistă. Aşa s-a ajuns ca imobilul istoric să fie naţionalizat.

După Revoluţie, locatarii şi-au cumpărat casele. "Am trecut la cumpărarea efectivă a locuinţei, încheind în 1996 un contract de vânzare cumpărare", a spus proprietarul Adrian Antonescu, la România TV.

Doi ani mai târziu, omul a fost citat în instanţă pentru anularea contractului de vânzare-cumpărare. Imobilul în care locuia fusese revendicat şi apoi vândut, în parte, lui Klaus Iohannis.

Primarul a plătit 50 de milioane de lei vechi pe jumătate din clădire, în 1999. "Prin multe procese am reuşit să dovedim faptul că cei care au obţinut aceste imobile, respectiv Baştea, Lăzurcă şi Iohannis s-au folosit de acte cu conţinut fals", mai spune Adrian Antonescu.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net.

Tag-uri: Klaus Iohannis, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ