HITLER: Dezvăluiri SENZAȚIONALE privind un secret păstrat cu sfințenie timp de 70 de ani

| 23 iun, 2014

Documentarul intitulat "Vanatoarea pentru milioanele disparute ale lui Hitler" scoate la iveala uriasa avere ascunsa, care provenea din drepturile de autor si de imagine ale fostului Fuhrer, potrivit Daily Mail.

Noul documentar, ce va fi prezentat de Channel 5, vineri 27 iunie, sustine ca aceste drepturi ale lui Hitler valoreaza mai mult de 3 miliarde de lire sterline.

 

Dictatorul nazist, Adolf Hitler, a castigat o avere uriasa din drepturile de imagine, insa el a refuzat sa plateasca 1,75 de milioane de lire sterline, suma ce reprezenta impozitul pe venit.

 

Fuhrerul a perceput chiar si o redeventa pentru timbrele germane care aveau tiparita imaginea sa, iar banii au fost ascunsi in conturi bancare secrete, scriu cei de la ziare.com.

 

Misterul care a inconjurat testamentul secret al lui Hitler a fost descoperit de catre Herman Rothman, un evreu german care a lucrat pentru serviciile secrete britanice in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

 

Hitler datora o avere fiscului german

 

Rothman, care in prezent are varsta de 90 de ani, a dezvaluit amanunte despre testamentul lui Hitler, un document de sapte pagini. "Am fost absolut socati de ceea ce am gasit", a spus Rothman.

 

Rothman a fost capabil sa traduca documentul, care fusese scris cu putin timp inainte de sinuciderea lui Hitler din 29 aprilie 1945.

 

"Ceea ce a rezultat din document a fost imaginea unui proprietar inteligent si a unui investitor de arta, un manager perspicace, care iubea banii.

 

Documentele fiscale reale ale lui Hitler au supravietuit, iar ele arata ca el a fost un om de afaceri care lucra cu bani cash si evita plata taxelor. El datora Fiscului german o avere atunci cand a devenit liderul suprem in anul 1933", a spus Rothman.

 

Un martor care apare in documentar a spus ca rudele lui Hitler ar putea pretinde chiar si o parte din miliardele disparute sau din castigurile drepturilor de imagine.

 

Cris Whetton, autorul unei carti privind averea lui Hitler, sustine ca ea era estimata in acele vremuri la 1,1 miliarde de marci germane, care ar valora aproximativ 3,6 miliarde de lire sterline in ziua de astazi.




loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ