Diaconescu, fost ministru de Externe: Legarea refugiaților de aderarea la Schengen, o mare greșeală

| 11 sep, 19:14

Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe, vorbește la Realitatea TV despre atacurile teroriste din 2001, în SUA, atunci când aproximativ 3.000 de oameni au murti după ce extremiștii angajați în misiuni sinucigașe au deturnat patru avioane și le-au ghidat către cele două turnuri gemene World Trade Center din New York, dar și despre actuala criză a refugiaților.

Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe, a explicat la Realitatea TV că ar fi o mare greșală ca România și Bulgaria să condiționeze cotele de refugiați pe care să le primească de aderarea la Schengen.

“Sunt două categorii de valori diferite. Avem protecție internațională și, prin relocare, ne atașam unui proiect solidar. Schenghen e o decizie care trebuie luată de partenerii noștrii occidentali. Azi, aceștia au nevoie de sprijin la frontieră. Această solidaritate de care pot da dovadă România și Bulgaria ar însemna o oportunitate pentru primirea în Schengen, dar să le legi politic este o greșeală imensă”, a spus Cristian Diaconescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 sep, 08:46
Tavi
Munca la domiciliu
Sa stii ca in mod paradoxal, tocmai dorinta de a reusi rapid si frica de esec te fac sa stagnezi si sa nu iti atingi scopul. Vei constata ca RABDAREA si PERSEVERENTA sunt un miracol si produc miracole. Cautam colaboratori, castiguri din prima luna, te astept cu un mail “Info” pe adresa: [email protected] sa te convingi. Oferim si solicitam seriozitate. Va oferim curs GRATUIT.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ