Diagnostic şocant pentru LUCIAN BUTE: Semipareză

| 22 ian, 2014

LUCIAN BUTE a suferit un accident groaznic în meciul pierdut cu Carl Froch, disputat la Nottingham, în mai 2012, prin KO în runda 5. Astfel se explică frica sportivului  de a-l ataca pe Jean Pascal.

LUCIAN BUTE a fost de nerecunoscut la meciul cu Jean Pascal, iar surse din cadrul clubului InterBox dezvăluie un lucru extrem de grav.

"LUCIAN BUTE nu mai are cum să fie cel de acum câţiva ani şi nu poate să-şi mai revină niciodată complet după semipareza pe care a avut-o după meciul cu Carl Froch! Nu mulţi sunt cei care ştiu povestea asta. E un lucru delicat pe care cei de la InterBox nu l-au rezolvat", a dezvăluit o persoană apropiată lui LUCIAN BUTE pentru GSP.

O primă confirmare a fost o declaraţie a lui Stephan Larouche, antrenorul lui LUCIAN BUTE, imediat după înfrângerea cu Jean Pascal.

Citeşte şi: Mai poate BUTE să revină?

"LUCIAN BUTE e traumatizat!", a declarat Stephane Larouche, antrenorul cu care LUCIAN BUTE lucrează de la trecerea sa la profesionism, în 2003. Într-o emisiune în direct, imediat după meciul cu Jean Pascal, Larouche a declarat că "dacă Bute nu-şi va rezolva problemele, eu am mândria mea şi nu-l voi mai însoţi la ring! Credibilitatea lui este la pămînt".

La rândul său, Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA, care a fost şi el antrenat de Stephane Larouche, pe vremea cât a activat la Interbox, îl critică însă dur pe Larouche: "La Nottingham ar fi trebuit să arunce prosopul, să nu-l lase pe LUCIAN BUTE să mai încaseze pumnii din repriza a cincea. De atunci Bute a rămas cu frica asta de a urca în ring", a declarat leonard Doroftei.

Citeşte şi: Câţi bani a făcut Lucian Bute din box

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ