Diaspora o pune la punct pe prima doamnă! Ce i-a scris o româncă lui Carmen Iohannis

| 18 iul, 16:58

Un val de revoltă generală la adresa lui Primei Doamne Carmen Iohannis a pornit fix din rândul celor mai mari susţinători ai familiei prezidenţiale. Diaspora reacţionează la toate ieşirile şi controversele din jurul Primei Doamne şi, printr-o scrisoare deschisă, o critică acid.

O româncă din Marea Britanie a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare către soția președintelui României. Ea îi cere lui Carmen Iohannis să înceteze cu vizitele în străinătate și să meargă prin orfelinatele din România, unde copiii sunt legați cu sfoară și ținuți nemâncați, potrivit ziarulromanesc.net.

Citește și:  Carmen Iohannis, desfiinţată de Iulia Albu

"Scrisoare către D-na Carmen Iohannis

Mult stimata D-na Iohannis


Ce ar fi, stimată d-na, să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.

Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsă la mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.

Lucrez în NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu dizabilităţi, şi dacă ridic vocea la cineva, ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional, iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier. În vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România, în anul  2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei".

Tag-uri: carmen iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 23:59
neghinita
Pentru toata tara !
Oportunitate pentru oricine!
Aceasta oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe de profesionisti inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va rotunji veniturile!
Va asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din prima luna, in ritmul dvs, fara stres, fara obligatii!
Cereti mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
23 iul, 11:55
romanca
nesimtire
Stimata Dna Johanis, varsta dv inaintata nu va poate schimba cu nici o vestimentatie!
...sa stiti ca batranele ingriojite de romance arat mult mai bine ca dv si asta pt ca stiu sa pretuiasca oamenii care muncesc pentru viata lor. Dv se pare ca stiti doar sa chetuiti banii poporului care va plateste toate mofturile de ZANA !
Este trist ca incercati sa pareti ceea ce nu sunteti , mai ales ca aveti si ceva scoala .....dar eu cred ca cineva va impinge (din spate/va tine spatele_spre pieranie.
Poate ar fi bine sa fiti consiliata cum sa faceti dovata de pricepere in domeniul de ingrijire copii si batrani, consiliere tineri si poate ajutor in orice domeniu se supravietuire omeneasca ....CARPETE NU VA FAC VALOARE !!!!!!!!!!
Daca tot aveti atatea carpe , va sfatuiesc sa umblati prin sate noaptea dupa ora 10 >DACA AVETI CURAJUL!!!!!!!!!!!!!!sa nu fiti violata sau pradata,asa cum se vede si din sterile tv.
Noua ne este frica s atraim in Romania si ,culmea aproape de Sibiu.
SUCCES SI SANATATE -ca asta e aur ! si multi in Romania nu mai au parte de ea...
20 iul, 01:54
anaconda
pentru Fix Pix si Diaspora
Felul in care voi doi va exprimati arata ca santeti
adevarati lingai de cururi PSD-iste. niste oameni de nimic.
Parca-l aud pe Ponta si ai lui vorbind ca vad ce scrieti voi,
jegosilor!!!!
19 iul, 22:26
jurnalist realitatea
sal tare
O putoare sugatoare din dracu daca scrie ceva asta nu inseamna ca reprezinta diaspora, colegii mei sunt niste mincatori de rahat aici in redactie, asta este, nu toti stie carte!!!
19 iul, 20:30
anaconda
Stimata doamna din Anglia
Cat de invidioase putem fi noi femeile, nu?
Te f... grija pe tine ca Doamna Iohannis face Shopping. Ce sa-ti spun.
Ca tu parca ai umbla in haine zdranzuite. Si tu faci Shopping si poate mai mult decat prima Doamna.
E groaznic ce se intampla in multe camine si aziluri din Romania, dar nu ati vrea acum ca doamna Iohannis sa faca de paza pe acolo.
Luati-va de armata aia de nemernici care trateaza copiii si batranii in mod inuman si de gramada de putori care nu fac nimic si iau banii degeaba, in loc sa faca controale nefiind primul caz in Romania.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ