Din categoria prostului fudul, o nouă obrăznicie marca Elena Băsescu

| 26 mar, 2014

Ultima ispravă a Elenei Băsescu demonstrează tupeu, trufie şi o lipsa crasă de bun-simț. Toate, “calităţi” învăţate cel mai probabil în familie.

Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul, spune un vechi proverb românesc, care se aplică astăzi perfect în cazul Elenei Băsescu. Fiica cea mică a preşedintelui a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu semnăturile strânse pentru candidatura sa ca independentă la europarlamentare. Cu această ocazie, EBA i-a transmis un mesaj fostului liberal Mircea Diaconu, ce doreşte să candideze ca independent la europarlamentare.

“Informaţie pentru Mircea Diaconu: aşa arată 140.000 de semnături valabile pentru candidatura ca independent la europarlamentare”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

În primul rând, cele două campanii de strângeri de semnături nu comportă asemănare. În ceea ce îl priveşte pe actorul Mircea Diaconu, aceasta s-a desfăşurat într-un timp record, fostul liberal având la dispoziţie doar cinci zile pentru a face rost de 100.000 de semnături. Marţi seară, jurnalistul Radu Tudor a anunţat că Mircea Diaconu adunase până la momentul respectiv 80.000 de semnături, cu doar o zi înainte de termenul prevăzut de lege. Beneficiind de un imens suport popular, Diaconu a reuşit să strângă în doar patru zile 80.000 de semnături !

La polul opus, strângerea de semnături pentru Elena Băsescu a fost una obscură, aceasta declarând că a apelat la ajutorul rudelor şi prietenilor. Strângerea de semnături este la fel de suspectă precum cea din 2009, când EBA a candidat pentru prima dată la alegerile europene. Mai mult, intrarea mezinei prezidenţiale în Parlamentul European nu a fost niciodată onestă, nefiind niciodată vorba de o candidatură independentă reală. Sunt deja de notorietate ordinele primite de liderii filialelor PDL, când aceştia au trebuit să asigure câte zece voturi, în medie, pe fiecare secţie de votare pentru Elena Băsescu. Cu alte cuvinte, fata lu’ tata a vrut, fata lu’ tata a primit. A primit în dar un mandat de europarlamentar, cinci ani de zile în care a siluit limba română în plenul parlamentului de la Bruxelles, cinci ani în care s-a umplut de ridicol prin intervenţii hilare, prin gafe şi bâlbe, prin greşeli gramaticale elementare şi grimase canine.

Elena Băsescu nu va lasa nimic în urmă, odată ce-şi va fi încheiat mandatul de europarlamentar. De altfel, există toate şansele ca EBA să nu lase nimic, vreodată, în urma ei. Singurul lucru care a recomandat-o în tot acest timp a fost numele de familie. Fără el, EBA nu ar exista. Şi fără acest nume, cu siguranţă nu ar fi strâns niciodată 100.000 de semnături.

Ultima ispravă a Elenei Băsescu demonstrează tupeu, trufie şi o lipsa crasă de bun-simț. Toate, “calităţi” învăţate cel mai probabil în familie. Agramată dar arogantă, Elena Băsescu dovedește că este un caracter slab, un om mic, care indiferent câte semnături ar strânge, nu va atinge niciodată statura morală şi profesională a lui Mircea Diaconu. Va avea cel mult, succesuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 2014
JOHN
o pata pe obrazul Romaniei
nici eu nu sunt fan Diaconu, dar nici nu poti compara prostia Ebei cu nimic pe lumea asta, daca ramane sa faca copii pe acasa e ok, dar daca e ajunge sa reprezinte Romania e jale , familia asta nea facut de ras la maxim pe oriunde au mers ...
26 mar, 2014
El Condor
Nimic
Daca pe Mircea Diaconu nu il recomanda nimicul realizat in lumea mondena, a vipurilor, atunci pe tine te "recomanda" toate "VIP - urile" ( mai ales cele cu buzele siliconate si creierul redus spre zero absolut) .
26 mar, 2014
marika
erata
"agramat-o "era pentru europarlamentara eba atotcititoare si atotprezenta desi habar nu avea de subiectele in discutie!
Pentru a evita o neintelegere revin cu erata ca si CCR :agramato!!!
26 mar, 2014
delia
Prostul fudul
Un articol specific gîndirii acestei domnișoare care scrie articolul.Păcat că site-ul se numește Obiectiv.info. Mi-ar plăcea să mai scrie și de anumite soții care candidează la PE. Manipularea poate prinde la o anumită categorie de oameni dar să scri că Elena Băsescu ''nu mai are ce căuta în PE '' le întrece pe toate. Probabil ,după opinia acestei domnișoare,numai cei cu dosare penale sînt bine veniți acolo.Mă refer la cei din PSD,PNL,PRM. Am dreptate ?
26 mar, 2014
marika
eba si nesimtirea
Nu i-ar fi rusine acestei beizadele unsa cu toate otravurile ! A strans ea pe dracu' ca si in 2009 cand a costat-o pe Ridzi cariera, sanatatea si mai nou sa vedem daca se ajunge atat de departe , puscaria!
Sa va fie rusine si tie si celeilate (cea mai buna notarita din estul Europei ha ha ha) sunteti mai detestate decat au fost partial pe nedrept copiii lui Ceausescu! Rusine! Rusine! Rusine! Bine ca stai acasa agramat-o!
26 mar, 2014
canciautor
mi-a placut finalul:"agramat-o",e demential...
multumesc,mi-ai facut ziua mult mai vesela...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ