Din ciclul – cum îl spălăm pe Iohannis cu apă murdară

| 17 oct, 2014

Şase case frumoase are Klaus Ghinion Iohannis şi nici acum nu este clar de unde a avut bani să le cumpere. Ultima explicaţie face referire la faptul că banii provin de la soţia acestuia, Carmen, din vânzările de blănuri, afacere cu care s-a ocupat familia acesteia.

Mai este puţin şi va avea şase explicaţii pentru şase case: bani de la nuntă, de la părinţi, din meditaţii şi salariul de profesor, preţul scăzut al pieţei imobiliare din Sibiu şi acum blănurile.

Jurnalistul Emil Hurezeanu a explicat gafele lui Klaus Iohannis privind provenienţa banilor. Jurnalistul a precizat că soția președintelui PNL Carmen Iohannis „este fiica unei familii de vechi artizani și meșteșugari sibieni, români, cu tradiții de decenii încă în perioada interbelică. Oameni care au deținut înainte de comunism și în timpul comunismului atelierele cele mai cunoscute de blănărit. Cred că domnul Iohannis, e intuiția mea, își protejează soția ținând-o departe de lumea dezlănțuită a unei campanii electorale și în general de lumea politică. (...) Nu face niciodată referință la contribuția soției și a familiei sale”.

Citeşte şi: ”Profesorul” Ghiniohannis și soarta cadrelor didactice din România

Explicaţia este una halucinantă şi nu elucidează cu nimic provenienţa banilor pentru cele şase case. Dacă ar fi fost cum zice jurnalistul, nu se înţelege de ce Klaus Iohannis ar fi ascuns acest lucru. Nu este nicio ruşine că soţia să contribuie la anumite achiziţii cu bani de la părinţii ei. Dacă venea cu această explicaţie de la început lucrurile ar fi fost clare şi nu s-ar mai acoperi de penibil. Dar cum sunt 5 explicaţii până acum, toate necredibile, situaţia lui Iohannis e din ce în ce mai dubioasă şi zvonurile aruncate pe piaţă trezesc interes.

De ce explicaţia că banii pentru case provin din vânzarea de copii din anii `90 nu ar fi la fel de bună ca cea cu banii câştigaţi din meditaţii? Sau că acele case provin ca urmare a unor tunuri imobiliare. Şi chiar sunt dovezi clare pentru ultima ipoteză. Anul acesta, justiţia din Braşov a decis că Iohannis a deţinut ilegal, timp de 14 ani, jumătate din imobilul de pe strada Bălcescu nr. 29 din Sibiu. Imobilul din centrul Sibiului a fost obţinut ilegal, prin falsificarea certificatului de moştenitor, de către un anumit Baştea. Acesta a vândut apoi imobilul lui Iohannis pentru suma ridicolă de 50 de milioane de lei vechi. Notarul care a contribuit la falsificarea actelor, Baştea şi familia Iohannis se cunoaşteau foarte bine din anii `90. Imobilul de pe strada Bălcescu nr. 29 este foarte important pentru Iohannis pentru că îi aduce anul sume importante de bani ca urmare a faptului că este închiriat de Banca Raiffeisen.

Klaus Ghinion Iohannis a declarat la Gandul.live că „un om care nu știe și unul care nu își amintește fac casă bună”, primind apoi de la moderator o replică care va rămâne în istorie: „sau poate fac șase case bune”. Ce fel de preşedinte poate fi acest Iohannis dacă în trecutul lui sunt aşa de multe mistere? Mai vrem un Băsescu la Cotroceni?

Citeşte şi: După trădarea USL, primarii îi spun pa lui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 2014
miha
INFORMATII
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la [email protected]
18 oct, 2014
anna
Copii vanduti
In Adevarul .ro de Sibiu e bun articol laudativ scris de o persoana care spune ca a copilarit cu Iohannis si ca in acea cladire locuiau 30 de copii.Evident e vorba de o casa foarte mare nationalizata ,in care erau mai multe apartamente,avea si etaj.Deci averea familiei era zero la acea data.chestiunea interesanta e ca acel imobil imens acum apartine familiei Iohannis.E clar ce s-a intamplat cu vecinii sai?Si de unde banii de la inceput.Ca data corespunde perfect cu data vinderii copiilor romani din Rasinari.
19 oct, 2014
peter
anna , anna
ce bine era daca te vindea si pe tine , ca nu mai mincai kaka pe net ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ