Directorul CNADNR avertizează: Orice abatere va fi analizată și sancţionată în regim de urgență

| 04 ian, 18:33

Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor, le atrage atenția celor implicați în activitatea de deszăpezire că orice abatere de la procedura standard a activităților de intervenție pe timp de iarnă va fi analizată și sancționată în regim de urgență, informează un comunicat al CNADNR.

"Solicit în continuare tuturor celor implicați în acțiunile de deszăpezire mobilizare promptă și eficientă în cazurile speciale provocate de fenomenele meteorologice deosebite, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță. Atrag atenția tuturor celor implicați în activitatea de deszăpezire că orice abatere de la procedura standard a activităților de intervenție pe timp de iarnă va fi analizată și sancționată în regim de urgență', a declarat Homor, în urma verificării modului în care se circulă pe autostrada București — Pitești.

Citeşte şi:  Ministrul Transporturilor a convocat Comandamentul de iarnă

Directorul General al CNADNR a inspectat în cursul zilei de luni bazele Ciorogârla, Căteasca și Ionești care deservesc autostrada A1, București — Pitești. Controlul a avut ca scop principal verificarea numărului de utilaje aflate în baze, starea acestora, precum și situația stocurilor materialelor antiderapante existente (sare, nisip, clorură de calciu și alte produse chimice cu efecte de degivrare).

De asemenea, a fost verificat modul de acțiune pentru activitatea de deszăpezire, respectarea procedurilor și starea actuală a autostrăzii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ