Directorul Spitalului Judeţean Ploieşti, prins în flagrant luând mită

| 26 aug, 18:14

Directorul Spitalului Judeţean Ploieşti, Alexandru Băloi, a fost prins în flagrant, miercuri, în Piaţa Romană din Capitală, în timp ce primea 30.000 de lei, pentru decontarea unor lucrări făcute la spital de o firmă, fiind dus la audieri la DNA.

Potrivit unor surse judiciare, Băloi s-a întâlnit în Piaţa Romană cu persoana care trebuia să îi furnizeze banii, pe care i-a primit în plină stradă. În acel moment, anchetatorii au intervenit şi au întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante.

Suma de 30.000 de lei reprezintă o parte din banii pe care trebuia să îi primească managerul spitalului, pentru decontarea unor lucrări executate de o firmă la unitatea sanitară.

Băloi a fost ridicat de procurorii DNA şi dus la sediul central al direcţiei pentru audieri.

Alexandru Băloi, care este de profesie medic, ocupă funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti din martie 2014. Anterior, el a condus Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova şi a fost şi director al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ