Dispariţia oamenilor de pe Terra este INEVITABILĂ. Soluţiile de supravieţuire în afara planetei

| 03 oct, 2014

Preşedintele companiei SpaceX, Elon Musk, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre dispariţia oamenilor de pe Terra, dar şi despre soluţiile pe care umanitatea le-ar avea în afara planetei.

Un milion de oameni pe Marte, până la sfârşitul acestui secol, aceasta este soluţia propusă de Elon Musk, care crede că o colonizare a altor planete este singura modalitate de a salva omenirea de la pierire.

Desigur, proiectul colonizării Planetei Roşii prezintă dificultăţi imense, dacă nu punem la socoteală creşterea naturală a efectivului populaţiei trimise pe Marte şi presupunem că ar putea fi transportaţi 100 de oameni la fiecare călătorie, ar fi nevoie de 10.000 de drumuri.

De asemenea, o altă problemă majoră ar fi cea legată de echipament şi proviziile necesare supravieţuirii. În ciuda tuturor obstacolelor, omul de ştiinţă crede că totul este posibil.

Anterior în cursul acestui an, Elon Musk declarase că firma SpaceX face progrese spre instalarea unei mici colonii umane pe Marte până în anul 2020.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ