DNA: 82 de inculpaţi condamnaţi definitiv în luna aprilie

| 15 mai, 2013

Direcţia Naţională Anticorupţie informează că, în luna aprilie, au rămas definitive un număr de 31 de hotărâri judecătoreşti prin care au fost condamnaţi 82 de inculpaţi în dosare instrumentate de DNA.  Printre aceştia se numără un senator şi un judecător ÎCCJ.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis miercuri Agerpress, printre persoanele condamnate se numără un senator, un judecător, fost preşedinte de secţie în cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, un avocat, şase ofiţeri de poliţie de frontieră, din care doi directori adjuncţi de direcţie poliţie de frontieră, patru comisari din Garda de Mediu, doi comisari din Garda Financiară şi patru ofiţeri de poliţie.

De asemenea, au fost condamnaţi doi ofiţeri din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, din care unul fost şef ISU, patru vameşi, un inspector DSP, un şef serviciu în cadrul Ministerului Industriei, un director de sucursală bancară, doi experţi evaluatori, un director de liceu, un director de casă de cultură, 12 administratori de societăţi comerciale. 

Sursa citată precizează că inculpaţii au primit pedepse cuprinse între 12 ani închisoare şi 1.000 lei amendă penală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ