DNA, cu ochii pe Senat: ce SOLICITARE urgentă le-a trimis senatorilor

| 26 mai, 14:21

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) solicită Senatului să îi transmită până miercuri toate înscrisurile întocmite în anii 2014 şi 2015 de Comisia pentru Regulament.

Potrivit documentului adresat Biroului Permanent al Senatului, refuzul de punere la dispoziţia DNA a documentelor solicitate "constituie infracţiunea de obstrucţionare a Justiţiei", transmite Agerpres.

"În temeiul dispoziţiilor art. 170, alin. 1 C.p.p., prin ordonanţa nr. 122/P/2012 din 21 mai, DNA a dispus predarea de către Senatul României a tuturor înscrisurilor întocmite în anii 2014 şi 2015 de Comisia pentru Regulament a Senatului. Prin urmare, vă solicităm să predaţi în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 27.05.2015 (...), toate înscrisurile întocmite în anii 2014 şi 2015 de Comisia pentru Regulament", se arată în documentul semnat de procuror-şef secţie Constantin Claudiu Dumitrescu, şi procuror Jean Uncheşelu.

Solicitarea primită din partea Secţiei de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie din cadrul DNA a fost înregistrată la Senat în data de 21 mai, documentul intrând în atenţia conducerii Senatului în şedinţa Biroului Permanent de marţi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ