DNA: În înregistrările cu Kovesi au fost intercalate sintagme care nu aparțin șefei DNA, menite să distorsioneze conținutul

| 19 iun, 11:22

Purtătorul de cuvânt al Direcției Naționale Anticorupție, Livia Săplăcan, spune că înregistrarea apărută în spațiul public, în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ''să ajungă la premier'', conține fragmente între care au fost intercalate sintagme menite să distorsioneze conținutul celor spuse.

''Înregistrarea conține fragmente care au fost rostite de procurorul șef în mod public ori la ședințele de lucru cu procurorii unei secții operative. Între fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu îi aparțin și care sunt menite să distorsioneze grav conținutul celor spuse'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al DNA.

O înregistrare în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ''să ajungă la premier'', a fost difuzată duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

În înregistrare, șefa DNA vorbește cu procurorul Jean Uncheșelu, potrivit Antena 3.

Sursa înregistrărilor cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, este România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ