DNA lămureşte toate zvonurile legate de "profesoara" KOVESI

| 20 ian, 14:06

Direcția Națională Anticorupție informează că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, nu este și nu a fost vreodată cadru didactic invitat ori cu normă întreagă sau parțială la SNSPA, nu a predat niciun curs și nu ținut nicio prezentare sau prelegere și, prin urmare, nu a încasat niciun fel de drepturi bănești de la această instituție.

Potrivit unui comunicat al DNA remis miercuri, precizarea vine ca reacție la informația vehiculată în mass-media potrivit căreia Laura Codruța Kovesi ar fi, din acest an universitar, cadru didactic invitat al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

"În materialul vehiculat în mass-media se precizează că domnia sa ține un curs de 'Drepturile fundamentale la transparență și bună administrare — instrumente și mecanisme de garantare' în cadrul Masterului de Integritate Publică și Politici Anticorupție de la Facultatea de Administrație Publică a SNSPA", se arată în comunicat.

Potrivit DNA, în urma unei sumare verificări a paginii de internet a Facultății de Administrație Publică, a rezultat că respectiva informație, figura într-adevăr, pe pagina de internet la instituției, până în dimineața zilei de 20 ianuarie 2016, când a fost retrasă de pe pagină.

Citeşte şi: Dezvăluiri incredibile făcute de Traian Băsescu: Cum a ajuns Codruţa Kovesi procuror general

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 06:41
raryMenna
can clomid make your period lighter
januvia orlistat mais barato Гў We found that each year of overall or abdominal obesity beginning in early adulthood was associated with a 2 4 percent higher risk for coronary artery calcification and its progression later in life, Гў Lewis said clomid fast shipping to sweden

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ