DNA-ul cutremură şi PRESA! Marius Tucă şi-a dat DEMISIA de la Jurnalul Naţional

| 26 feb, 09:35

Marius Tucă și-a dat demisia de la șefia cotidianului Jurnalul Național, care aparține Trustului Intact. Anunțul demisiei surprinzătoare a fost făcut de Corneliu Vadim Tudor.

”Eminentul ziarist Marius Tucă şi-a dat demisia, după 22 de ani, de la conducerea „Jurnalului Naţional”! Lefurile angajaţilor n-au mai fost plătite de cîteva luni, şi asta din pricina prigoanei bestiale dezlănţuite de DNA.”, spune Vadim.

Jurnalistul a informat redacţia despre plecarea sa, în cadrul unei şedinţe editoriale care a avut loc miercuri seară. Ca urmare a demisiei lui Tucă, patronatul a convocat, joi, o şedinţă cu redacţia.

Citeşte şi: Corneliu Vadim Tudor e RUINAT! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 17:53
busuioc
saracu'Tuca...
Pai,era de asteptat,dom'le!Cu o fituica ca Jurnalul,dai faliment....Acum ziaristii care l-au giugiulit pe Varan,n-au decat sa se incoloneze si sa ia directia Caracal,Pentruca prostia rumaneasca de acolO vine.Dar nici o grija,vine tare diurma Gadea cu ai lui ceata,in frunteA CAREIA E BADEA;CRETINUL TARGULUI:::
26 feb, 12:04
piturka
omul din caracal, care a terminat cu chiu cu vai un liceu industrial , devenit mare ,,jurnalist" in bucuresti!! nu sunt platiti de luni de zile oamenii la j.n.? pai din ce sa-i plateasca, ca voiculescu e la jilava, cine sa mai fure??? gadea? gadea e cersetor !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ