Doi elevi au găsit un portofel cu 1.400 de lei. Cum au reacţionat

| 14 dec, 2013

Doi elevi din Focşani au găsit pe jos, în timp ce aşteptau un microbuz, un portofel cu 1.400 de lei, cinci euro şi şapte carduri bancare.

Adolescenţii au sunat la 112 şi au mers apoi la o secţie de Poliţie pentru a încerca să-l găsescă proprietarul portofelului. Ei nu s-au gândit să păstreze banii, chiar dacă aveau fiecare doar câte un leu în buzunar atunci când l-au găsit.

"De bani aveam nevoie, dar nu de banii altora. Ne-am pus în primul rând în locul lui şi apoi am aflat că erau importanţi banii pentru el", a explicat unul dintre cei doi elevi, potrivit RTV.

Banii urmau să fie folosiţi de posesorul portofelului la organizarea petrecerii de ziua sa.

Atât profesorii celor doi tineri din Focşani, cât şi posesorul portofelului au rămas impresionaţi de gestul acestora şi au decis să îi recompenseze. Astfel, cel care îşi pierduse portofelul le-a oferit tinerilor câte 100 de lei pentru fapta lor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ