Doi foşti directori ai CEC Bank, trimişi în judecată de DNA

| 21 oct, 16:53

Procurorii DNA au trimis în judecată doi foşti directori CEK Bank - sucursala Braşov, alături de alte 12 persoane, pentru 38 infracțiuni de abuz în serviciu.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Brașov au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar a inculpaţilor TĂVĂLICĂ FLORENTINA și RENŢEA AFRODITA NICOLETA, la data faptelor director al CEC Bank S.A. – Sucursala Brașov, respectiv director operațiuni şi ulterior șef serviciu credite, în sarcina cărora s-a reținut săvârșirea a 38 infracțiuni de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Totodată, au fost trimişi în judecată, tot sub control judiciar, SAVA SIMON DANIEL, director general al unei societăți comerciale, la data faptelor, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea, în forma complicităţii, a 38 infracțiuni de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi STAICU SORIN, asociat și administrator de fapt al unei societăți comerciale, la data faptelor, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea, în forma complicităţii, a 9 infracțiuni de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ