Doi soţi au instalat o cameră video după ce le-au dispărut lucruri din casă. Cine era hoţul

| 30 iul, 2014

Locuitorii din San Mateo, California, au observat ca din casele lor dispareau mereu lucruri si jucarii. Asa ca au decis sa instaleze o camera de supraveghere pentru a afla cine este hotul.

O pisica din California a reusit sa devina vedeta, gratie instinctelor ei de vanatoare. Plictisita de viata sedentara pe care o ducea in locuinta stapanilor ei, Dusty a luat la rand toate casele din cartier, de unde s-a intors cu diverse articole, de la imbracaminte si pana la jucarii. Totul, pe ascuns.

Disperati, vecinii au instalat o camera de supraveghere si astfel au aflat cine era hotul misterios care le prada locuintele in toiul noptii. Amuzati, au hotarat sa nu depuna plangeri la politie, insa promit sa stea cu ochii pe pungas.

Dusty a dus acasa nu mai putin de 600 de "prazi". Intr-o singura noapte, s-a intors cu 11. Stapanii ei, Jim Coleman si Jean Chu, au o intreaga colectie de lucruri nerevendicate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ