Doi vasluieni acuzaţi că au călcat intenţionat cu maşina un cioban, cercetaţi în libertate pentru omor

| 31 mai, 2014

Doi bărbaţi din judeţul Vaslui sunt cercetaţi de către procurori pentru omor, fiind acuzaţi că au călcat cu un autoturism de teren un cioban care se afla pe un câmp din comuna Blăgeşti, anchetatorii urmând să stabilească cine se afla la volan şi dacă a fost accident sau intenţie din partea şoferului.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, ciobanul în vârstă de 42 de ani se întorcea cu un alt oier cu animalele de la păscut, de pe un câmp din comuna vasluiană Blăgeşti, când în întâmpinarea lor au apărut cei doi bărbaţi, cu o maşină de teren, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Atât şoferul autoturismului, cât şi pasagerul din dreapta au coborât din maşină şi, potrivit anchetatorilor, l-ar fi lovit cu bâtele pe unul dintre ciobani, pe motiv că ar fi intrat cu oile într-un lan de grâu ce le aparţinea. Ciobanul agresat a fugit şi s-a ascuns în podul stânei, în timp ce presupuşii agresori ar fi plecat cu maşina în căutarea celui de-al doilea oier. La un moment dat, cei doi bărbaţi l-au călcat cu autoturismul pe ciobanul de 42 de ani, pe care apoi l-au urcat în maşină pentru a-l duce la spital. Pe drum, bărbatul a murit însă din cauza leziunilor suferite în urma accidentului.

"Cercetările în aceste caz se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Deocamdată, nu pot fi oferite mai multe date din dosar, urmând ca pe parcursul derulării cercetărilor să stabilim în ce împrejurări a avut loc incidentul”, a declarat, vineri,procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

 

Cei doi vasluieni aflaţi în maşina care l-a călcat pe cioban vor fi cercetaţi în stare de libertate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ