Doliu în lumea fotbalului. Fostul secretar general al UEFA a murit

| 25 iun, 2014

Fostul secretar general al UEFA şi directorul general al UEFA Events SA David Taylor a decedat, marţi, la vârsta de 60 de ani, într-un spital din Glasgow, informează site-ul oficial al forului european.

aylor a fost în perioada iunie 2007 - octombrie 2009 secretar general al UEFA, după ce din 1999 fusese director general şi secretar al Federaţiei Scoţiene de Fotbal (SFA).

David Taylor, care a fost internat de urgenţă la 11 iunie după ce a acuzat probleme de sănătate, a jucat fotbal la nivel de amatori şi semiprofesionişti.

"Este o veste foarte tristă pentru lumea fotbalului european. Venirea sa ca secretar general al UEFA a fost de bun augur, deoarece forul continental a putut beneficia de experienţa sa de administrator. A fost o persoană entuziastă şi extrem de pasionată de fotbal", a declarat preşedintele UEFA, Michel Platini.

De asemenea, Federaţia Română de Fotbal a transmis condoleanţe familiei îndoliate.

Tag-uri: david taylor, UEFA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ