Donald Trump va fi primit luni de împăratul Akihito al Japoniei

| 01 noi, 21:01

Împăratul Akihito al Japoniei îl va întâlni pentru prima dată pe președintele american Donald Trump luni dimineața, la Palatul imperial din Tokyo, a anunțat Agenția casei imperiale, citată de Kyodo.

La întâlnirea care se prevede să dureze circa 30 de minute vor lua parte de asemenea împărăteasa Michiko și Prima Doamnă a SUA, Melania Trump.

Donald Trump începe duminică o vizită de trei zile în Japonia, în cadrul turneului său asiatic de 12 zile în care va porni vineri, 3 noiembrie. Programul vizitei sale în Japonia mai cuprinde, duminică, o partidă de golf cu premierul Shinzo Abe, iar luni o reuniune la nivel înalt cu oficiali niponi și o întâlnire cu familii ale unor cetățeni japonezi răpiți de nord-coreeni în anii 70 și 80, urmând ca marți să plece mai departe în Coreea de Sud.

Fostul președinte american Barack Obama s-a întâlnit și a luat masa cu cuplul imperial nipon în noiembrie 2009, în timpul primei sale vizite în Japonia în calitate de președinte, amintește Kyodo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ