Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan "Pinalti" și Alina Bica, risc de îmbolnăvire în arest

| 13 dec, 2014

 

Afaceristul Dorin Cocoș, fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ștefan "Pinalti", și fostul șef al DIICOT, Alina Bica, precum și celelelte persoane încarcerate în Arestul Poliţiei Capitalei riscă să se îmbolnăvească de tuberculoză, în condițiile în care trei dintre deținuți suferă de TBC.

 

Potrivit libertatea.ro, nu doar persoanele încarcerate riscă să facă tuberculoză, ci și poliţiştii, avocaţii sau vizitatorii se află în acelaşi pericol.

Dorin Cocoş şi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce DNA a constatat că a aprobat, în calitate de membru în comisia Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP, să i se plătească omului de afaceri Stelian Gheorghe suma de 377.282.300 lei, reprezentând despăgubiri pentru un teren de 13,0535 ha situat în Bucureşti, zona Plumbuita, deşi, în realitate, acel teren valora mult mai puţin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
IL_VALACCHO
Sa se imbolnaveasca!!?
Cind luau spaga si o carau cu circa,cu sacu,cu masina etc,nu se imbolnaveau,erau imuni la saracia din jurul lor.Cum se vad in inchisoare,cum gata ,risca sa se imbolnaveasca!Detinutii aia cu tbc,sunt incarcerati cu ei?A dracului coruptia asta dom'le,ii imbolnaveste numai pe ai de iau spaga!Astia,si altii ca ei trebuie "bagati"adinc de tot si sa li se ia si ultimul leu.Sub nici un chip nu trebuie avut mila de ei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ