DOSAR BĂSESCU BERCEA. Băsescu: Nu am primit niciun ban sau bun de la Bercea sau în numele lui

| 25 iun, 2014

DOSAR BĂSESCU BERCEA. Preşedintele Traian Băsescu reafirmă, după apariţia unor noi stenograme în cazul Mircea Băsescu-Sandu Anghel, că nu a discutat niciodată cu fratele său despre dosarul lui Bercea Mondial şi nu a primit niciun ban sau vreun bun de la acesta sau în numele acestuia.

DOSAR BĂSESCU BERCEA. 'Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi nu am primit niciun ban şi niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, nici pentru vreo intervenţie de reducere a pedepsei în instanţă şi nici pentru vreo graţiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban şi niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo graţiere', spune şeful statului într-o precizare cu privire la 'ceea ce un post TV susţine că sunt stenograme din cazul Mircea Băsescu - Sandu Anghel'', pe care le-a difuzat marţi.

 

Citește și: DOSAR BĂSESCU BERCEA. Noi STENOGRAME în scandalul Mircea Băsescu-Bercea Mondial

 

Şeful statului arată că pedepsele aplicate de instanţele de judecată lui Sandu Anghel şi altor membri ai familiei lui dovedesc că 'justiţia a funcţionat doar sub imperativul legii'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ