Dosarul 10 august. Procurorii anchetează diversiunea care a generat violențele la miting

| 16 mai, 11:06

Apar noi detalii în dosarul violenţelor din 10 august, de la mitingul Diasporei. Potrivit G4media, Parchetul militar a cerut informații de la Spitalul Floreasca. Mai exact, anchetatorii vor să afle cine și când s-a interesat de starea răniților. Ei cercetează acum diversiunea care a dus la violențele împotriva jandarmeriței.

Parchetul militar a solicitat Spitalului de urgență Floreasca informații despre instituțiile care s-au interesat în noaptea de 10 spre 11 august 2018 despre starea răniților internați, potrivit g4media.ro.

Practic, anchetatorii investighează diversiunea care a dus la violențele împotriva jandarmeriței și care ar fi justificat intervenția în forță. Dacă ne aducem aminte de filmul acelei zile, a existat un apel care anunţa că un fast-food din zonă a fost vandalizat.

A fost, însă, o alarmă falsă, iar în urma intervenţiei forţelor de ordine, o femeie-jandarm a fost agresată. Colegii ei au lansat la scurt timp zvonul că aceasta nu va mai putea să meargă.

”Cea mai dificila interventie a fost sa explicam parintilor colegei noastre ca fata lor s-ar putea sa ramana paralizata pe viata”, au spus oficialii MAI.

Din fericire, nu a fost aşa. Potrivit biletului de internare al femeii-jandarm, obținut în exclusivitate de Realitatea TV, tânăra a negat de la început pierderea stării de conștiență, iar în acte nu scrie nimic despre presupusa fractură de coloană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ