Dosarul Băsescu-Bercea. Informările lui TRAIAN BĂSESCU nu bat până la Constanța

| 25 iun, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. Traian Băsescu comunică pe toate palierele, inclusiv pe cel manelistic ”că și ei e oameni”, căci se consideră încă președintele tuturor românilor, mai puțin ai celor cu care are relații de rudenie directă și care domiciliază în Constanța.

Dosarul Băsescu-Bercea. Președintele nu a mai hăhăit, că nu era loc, dar a rânjit satisfăcut. Ba chiar a mai trântit și un spirit de glumă, la limita ce desparte miștoul involuntar de cel intenționat și mita penală de împrumutul așa zis cămătăresc. Cică, dixit president Traian Băsescu: „N-am nicio treabă cu frate-meu, el stă în Constanţa, eu în Bucureşti”, după care a urmat surâsul de sanitar al savanei, cum își imaginează dânsul că-i stă bine. Zicerea, dincolo de spiritul de glumă portuară, își are rostul ei. Traian Băsescu comunică pe toate palierele, inclusiv pe cel manelistic ”că și ei e oameni”, căci se consideră încă președintele tuturor românilor, mai puțin ai celor cu care are relații de rudenie directă și care domiciliază în Constanța. De aceia să se ocupe serviciile de informații din Constanța și să-i raporteze președintelui constănțean sau poate chiar lui Mazăre, că el e primar acolo, el răspunde.

Citeşte şi: Traian Băsescu despre dosarul Băsescu-Bercea: Niciodată n-am intervenit în vreun dosar

Dar satisfacția -amară- a președintelui vine din revelația pe care o are de câteva zile încoace, de când se dau ”băsiștii” de ceasul morții să-l scoată din mocirla în care a căzut. Iată că se poate, zice rânjetul sardonic al președintelui, ”dreapta” s-a reunificat încă o dată, în jurul necazului meu. Prea puțin contează că a mai dispărut unul, altul. Cei mai importanți -uite, până și Blaga – s-au opintit să scoată căruța cu coviltir a președinției din noroaiele adânci în care s-a împotmolit. Bine că nu și-au pus și gecile alea portocalii, de pe vremea pixelului albastru, că iar aveam un președinte lăcrămând națiunii în direct, de naturel simțitor.

Citeşte şi: Noi STENOGRAME în scandalul Mircea Băsescu-Bercea Mondial

Dacă știa Traian Băsescu că de asta are nevoie dreapta lui, să se coaguleze, la cât de altruist îl știm, demult îl sacrifica pe fratello, că doar vorbim despre o cauză nobilă și ar fi fost în interesul național să se reîntoarcă și Constanța la sânul patriei mamă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ