Dosarul Elenei Udrea şi al lui Dan Andronic, înapoi la DNA

| 04 mar, 15:23

Dosarul în care Elena Udrea și Dan Andonic sunt acuzați de trafic de influență, spălare de bani și mărturie mincinoasă se întoarce la DNA.

Dosarul în care sunt vizați Elena Udrea și Dan Andronic se întoarce la DNA.

Au cerut-o chiar procurorii parchetului anticorupție, după ce Instanța Supremă a exclus mai multe probe din dosar.

Anunţul vine după ce, în urmă cu trei săptămâni, ÎCCJ a admis contestațiile jurnalistului Dan Andronic în dosarul în care acționarul majoritar al cotidianului Evenimentul Zilei este trimis în judecată alături de fostul ministrul Elena Udrea.

DNA a avut la dispoziție cinci zile pentru a repara greșelile din anchetă. Pentru că nu a reușit, chiar DNA a cerut întoarcerea dosarului, relatează Realitatea TV.

Acum, procurorii DNA trebuie să investigheze dacă în absența acelor probe, ancheta poate fi susținută și retrimisă în fața magistraților.

În acest dosar, Elena Udrea e suspectată de trafic de influență și spălare de bani. Este vorba despre o presupusă mită de 5 milioane de dolari pe care ar fi încasat-o de la un om de afaceri pentru intermedierea unor contracte.

Andronic este suspectat de mărturie mincinoasă, după ce a fost audiat în legătură cu cazul în care este acuzată Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ