Dosarul Gala Bute. Elena Udrea îi cheamă ca MARTORI pe Emil Boc şi Cătălin Predoiu

| 23 sep, 14:54

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezent, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a fost programat un nou termen în dosarul "Gala Bute". Aceasta a declarat, la ieşirea de la audieri, că îi va chema în instanţă, ca martori, pe fostul premier Emil Boc şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Elena Udrea a anunţat, miercuri, că îi va chema ca martori, în dosarul Gala Bute, pe fostul premier Emil Boc şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, pentru că a existat o Hotărâre de Guvern cu privire la implicarea Ministerului Turismului în Gala Bute.

"In mod cert ii voi cere ca martori, pentru ca a existat o HG cu privire la implicarea ministerului in promovarea Romaniei in Gala Bute. Ii voi cere ca si martori, pentru ca in descrierea acuzatiei la adresa mea se spune ca as fi determinat Guvernul sa accepte implicarea ministerului. Trebuie chemati ca martori si vazut cum a fost luata aceasta decizie, cum s-a dat HG si sa vedem daca era ceva ilegal. Daca era ceva ilegal, a semnat domnul Predoiu. Trebuie sa vedem, daca e ilegal la Elena Udrea, trebuie sa fie ilegal si la domnul Predoiu. Ca si prim ministru ai atributii si responsabilitate generala", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a fost trimisa în judecata pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzata de savârsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz în serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ