DOSARUL LUKOIL. Declarația lui Ilie Sârbu despre implicarea lui Victor Ponta

| 08 oct, 2014

Procurorii nu sunt timorati de afirmatiile premierului Victor Ponta despre dosarul Lukoil, sustine liderul senatorilor PSDIlie Sarbu. El afirma ca "nu trebuie sa fim copii de gradinita sa credem ca tremura procurorii prin birouri".

In opinia lui Ilie Sarbu, "e problema CSM-ului sa-si exercite conform legislatiei in vigoare drepturile pe care le are sau obligatiile, mai bine zis, pe care le are. Vom vedea care va fi decizia finala", potrivit RFI Romania.

Senatorul PSD spune ca "doar la noi s-a creat acum aceasta impresie, ca orice declaratie care vine in contradictie cu o decizie a justitiei influenteaza justitia. Cum s-o influenteze? Procurorul isi ia decizia lui, pe baza documentelor pe care le are el, pe baza investigatiilor, pe baza sesizarilor.

Ce l-ar deranja daca eu sau dvs., presa, indiferent cine ar comenta o anumita decizie? Nu se duce peste el in birou, nu-l agreseaza. S-a speriat asa de rau procurorul, s-a intamplat ceva?

Din contra, am vazut ca instanta a ridicat sechestrul si compania a inceput sa mearga, decat sa lase pe strada trei mii de oameni si in lant cred ca mai multi, a luat aceasta decizie, dar tot pe baza unor documente care se afla la dosar. Dar e problema justitiei sa-si faca datoria si noi comentam mai putin aceste decizii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2014
Mirela Ungureanu
DOSARUL LUKOIL - CONFLICT DE INTERESE
Elena Udrea semneaza pactul pentru o justitie independenta, ceea ce inseamna ca dupa alegererile prezidentiale sa nu se modifice atributiile principalelor institutii ale Justitiei. Este de apreciat faptul ca aceasta isi doreste ca toate institutile sa se lupte pentru ceea ce s-a câştigat în ultimii 10 ani.Sunt mandra ca cel putin un candidat are puterea de a semna acest pact, atat de important pentru Romania. In timp ce domnul Ponta vrea sa ingroape tot ce merge in Romania si mentionez aici "Lukoil" punand propriile interese in fata intereselor tarii si a cetatenilor, Udrea ne demonstreaza ca are un interes desavarsit pentru binele romanilor si pentru binele aceste tari. In timp ce domnul Ponta face plangeri la Lukoil (asta insemnand sa ramana mii de oameni de locuri de munca si fara salarii), doamna Udrea a ajutat 1284 de IMM uri cu fonduri Regio, generand astfel peste 17 000 de locuri de munca. Si acum intrebarea este: Pe cine alegem sa ne fie Presedinte?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ