DOSARUL MICROSOFT! Răsturnare radicală de situaţie: acuzaţii au scăpat de urmărirea penală

| 27 mar, 17:14

Dosarul Microsoft capătă o nouă dimensiune după ultimele declarații ale procurorilor DNA” Astfel, Dinu Pescariu şi Claudiu Florică au scăpat de urmărirea penală în dosarul "Microsoft" doar pentru infracţiunile de dare de mită şi cumpărare de influenţă. Însă, ei pot fi traşi la răspundere pentru alte fapte, dacă procurorii vor avea probe împotriva lor, a spus adjunctul procurorului şef al DNA, transmite stiripesurse.ro.

Procurorul şef adjunct al DNA, Călin Nistor, a declarat, vineri, că, în cazul lui Dinu Pescariu şi Claudiu Florică, anchetatorii au decis clasarea urmăririi penale pe motiv că cei doi au anunţat DNA înainte ca procurorii să descopere faptele pe care le-au comis.

"Noi, chiar dacă eram sesizaţi cu privire la frauda în procesul de licenţiere, nu aveam date concrete legate de persoanele care au primit mită la acel moment. Din acest motiv, având în vedere denunţul lor şi existenţa acelei clauze de impunitate, procurorul a dispus soluţia de clasare a urmăririi penale", a declarat Călin Nistor.

Citeste si: BOMBĂ! Darius Vâlcov dat în primire încă din 2011 de viceprimarul Dan Bălăşescu

Procurorul şef adjunct al DNA a explicat că, deşi Pescariu şi Florică au scăpat de acuzaţii pentru că au dat bani către "traficantul de influenţă şi funcţionarul mituit", eventualele beneficii pe care le-ar fi avut de pe urma mitei "sunt chestiuni care ţin de contract", dosarul "Microsoft" fiind încă în curs de soluţionare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 11:07
VIORICA
OFERTA LOC DE MUNCA
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ