Două tone de carne stricată au fost confiscate în sectorul 6

| 16 ian, 2014

Poliţiştii bucureşteni au confiscat joi dimineaţa două tone de carne de pui stricată. Patronul libanez al unui depozit din sectorul 6 urma să comercializeze această cantitate de carne.

Poliţiştii au descins joi dimineaţa la un depozit de carne din sectorul 6 al Capitalei, aflat în zona fostei intreprinderi APACA. Ce au găsit acolo i-a îngrozit, tone de carne fiind depozitate şi procesate în condiţii total insalubre.

Potrivit RomâniaTV.net, patronul depozitului este un cetăţean libanez care cumpăra carne de pui, o precesa aici şi o vindea la diverse restaurante, shaormerii sau în mici magazine din tot Bucureştiul. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare, chemaţi şi ei la faţa locului, au constatat că nu sunt repsectate nici cele mai elementare norme de igienă şi au decis confiscarea cantităţii de două de carne, aflate în depozit.

Totodată, patronul libanez se face vinovat şi de evaziune fiscală, pentru carnea din depozit neexistând acte de comercializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ