DOVADA că Udrea îi este DEVOTATĂ lui Băsescu şi la şpăgi

| 25 feb, 22:07

Potrivit denunţului făcut de Dorin Cocoş la DNA, banii din şpaga licenţeleor Microsoft au fost spălaţi într-un restaurant deschis în Dubai. Paravanul acestei afaceri era o prietenă a soţilor Cocoş-Udrea pe numele său Doina Dumitrache.

În denunţul făcut de Dorin Cocoş la DNA sunt precizate următoarele: " În perioada 2008 – 2011 am primit de la Dinu Pescariu 700.000 de euro în contul meu din Banca Transilvania, suma ce se regăseşte şi în declaraţiile de avere ale fostei mele soţii, Elena Udrea. Am mai primit de la Dinu Pescariu suma de 200.000 de euro într-un cont din Dubai al unei prietene pe nume Dumitrache Doina care a deschis un restaurant cu specific romanesc”.

Doina Dumitrache deţine într-adevăr un restaurant românesc numit Decebal aflat în Dubai Marina, zona considerată Manhattanul Emiratelor Arabe Unite, informează flux24.ro.

Citeşte şi: VIDEO GENIAL! Ce ar fi dispuşi bărbaţii să facă pentru a o scăpa pe Udrea de închisoare

Dubai Marina este un sector în inima a ceea ce recent a început să fie cunoscut sub numele "Noul Dubai", din Emiratele Arabe Unite.

Zona găzduieşte Dubai Internet City, Dubai Media City şi American University în Dubai. Este cea mai mare structură plutitoare. Printre clienţii restaurantului se numără diverşi români, printre care Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu, dar şi alte persoane. De asemenea restaurantul este vizitat şi de numeroşi ruşi.

Citeşte şi: DNA-ul se încinge: După denunţul Elenei Udrea, Băsescu face puşcărie cu executare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ